عصر قم

آخرين مطالب

واکنش آیت الله علم الهدی به تهدیدهای ترامپ | حل مشکل گرانی توسط مردم میسر است اقتصادی

واکنش آیت الله علم الهدی به تهدیدهای ترامپ | حل مشکل گرانی توسط مردم میسر است
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش همشهری‌آنلاین، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد افزود: اگر نامگذاری امسال رهبر معظم انقلاب مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید در زندگی محقق شود و سرمایه‌های سرگردان به سمت تولید بیاید مشکل معیشتی مردم و گرانی‌های رو به افزایش هم قابل حل است.
وی با بیان اینکه اقتصاد وابسته به عرضه و تقاضا است، افزود: هرچه تقاضا برای ارز و طلا بیشتر شود آنها گرانتر می‌شوند.
چون مردم سرمایه دارند و می‌بینند ارزش پول آنها کم می‌شود به همین خاطر به دنبال ارز و طلا می‌روند. امام جمعه مشهد ادامه داد: برخی مغازه‌دارن هر صبح و پیش از شروع کار خود ابتدا سراغ قیمت دلار را می‌گیرد که اگر گرانتر شده بود جنس خود را گرانتر بفروشد در حالی که ممکن است قیمت دلار به اجناس او ربطی نداشته باشد.
آیت الله علم الهدی گفت: 46 سال از انقلاب می‌گذرد و در این مدت مردم هرچه خواستند و اراده کردند انجام شده است، امروز هم شما مردم باید مشکل اقتصاد را حل کنید البته دولتمردان هم وظیفه دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: پارسال حوادثی ایجاد شد که برای امت اسلام خسارت بار بود ،شهادت رئیس جمهور محبوب آیت الله رئیسی، شهادت فرماندهان غیور و ایثارگر نظامی ما و همچنین شهادت، مردان جبهه مقاومت از جمله خسارت‌هایی بود که برای امت اسلام ایجاد شد اما همه این‌ها تابع مشیت خدا است و مشیت الهی تابع حکمت او و حکمت خدا تابع مصلحت ما است.
آیت الله علم الهدی گفت: خدا است که خسارت را مبدل به پیروزی و کمال قدرت می‌کند لذا باید راجع به آنچه مشیت الهی تعلق گرفته راضی باشیم.
امام جمعه مشهد افزود: پارسال همچنین در مناسبت‌های مختلف اقتدار بالای ملی و مردمی نظام به دنیا نشان داده شد.
وی ادامه داد: یکی از این‌ها حضور میلیونی مردم در بدرقه و تشییع پیکر رئیس جمهور محبوب آیت الله رئیسی بود که بزرگترین شاخصه او انقلابی بودن و وابستگی به انقلاب بود و این حضور میلیونی، نفوذ عمق انقلاب را در جان مردم نشان داد.
آیت الله علم الهدی افزود: همچنین حضور میلیونی مردم در جمعه نصر و پس از وعده صادق 2 که با سخنرانی رهبر معظم انقلاب همراه بود یکی دیگر از این ها بود که عمق ولایی و ولایت مدار بودن مردم ما را به دنیا نشان داد.
وی گفت: همچنین زمانی که اعلام شد مردم لبنان به کمک نیاز دارند مردم ما به صحنه آمدند و وابستگی خود را با کمک‌های مختلف به جریان مقاومت نشان دادند.
آیت الله علم الهدی با اشاره به تهدیدهای رئیس جمهور آمریکا نیز گفت: تهدیدهای آمریکا به خاطر احساس خطر از نظام اسلامی است.
وی ادامه داد: دشمن می‌بیند مردم ایران و یمن یک پشتوانه قوی و اجتماعی نسبت به انقلاب، اسلام و مقاومت دارند که اگر با همدیگر مخلوط شوند هیچ جایی برای آمریکا در منطقه باقی نمی‌ماند.
امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: روز نخست امسال، همزمان با شب قدر و آمیخته با عشق ما به امیرالمومنین(ع) است انشاالله برکات این عشق و دلدادگی که در روز نخست امسال تبلور یافته در تمام طول سال ادامه داشته باشد و برکات آن را در زندگی حس خواهیم کرد.
کد خبر 933405 منبع: ایرنا برچسب‌ها نماز جمعه خبر ویژه سید احمد علم الهدی

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/711183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بازدید نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از بیمارستان کیش برای ارزیابی خدمات درمانی از نزدیک

روایت مشاور عراقچی از «اطمینان بزرگان نظام» به وزیر خارجه

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

داستانک/جوک و غم

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

روند دمای قم در هفته آتی کاهشی خواهد بود

تخریب منازل مسکونی بر اثر سیل در روستایی از کرمانشاه

خدمت‌گزاری پسری 8 ساله در حرم حضرت معصومه(س)

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

بازدید میدانی بازرسان سازمان بازرسی از ورزشگاه آزادی؛ علت حادثه بررسی شد

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

بازدید نوروزی محمد کبیری از بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

نوشیدن آب سرد باعث کبد چرب می‌شود؟

زیاده روی در مصرف آجیل‌ها و افزایش وزن

مطهری: حجاب در خیابان را دیگر نباید سخت بگیریم البته در ادارات و دانشگاه ها باید اجبار باشد

فائزه هاشمی: بعد از فوت بابا، روحانی و عمده اصلاح‌طلبان در اعتقاداتشان سست شدند

دریادار ایرانی: پرچم ایران اسلامی همچنان برافراشته است

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

شیرینی زبان قرآنی سعدی

ویژه‌های حوادث/ مردی که همسر و دو پسرش را سلاخی کرد!

تمرین پرسپولیس 80 دقیقه زیر باران شدید!

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

دست به یقه شدن رنار و برانکو

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

تقدیر نوروزی محمد کبیری از کادر درمان بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

تغییر رویه گردشگران مسیر دریایی کیش از اسکان در چادر به سمت هتل و اقامتگاه

باورهای غلط در مورد کبد چرب

ظهره‌وند: اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ایران سیلی محکمی خواهد زد

شاعرانه/ چمن از گل شد، چون سر کویت

واژگونی نیسان در محور کاشان-قم یک کشته و 3 مصدوم بر جای گذاشت

هشدار هواشناسی؛ در طبیعت کمپ نزنید

بارش تگرگ شدید در جاده دهلران به مهران

جریمه رعایت نکردن فاصله طولی خودروها

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ در طبیعت کمپ نزنید

حواشی دیدار دیروز ایران و امارات با حضور رئیس جمهور

برد ارزشمند برزیل در مقدماتی جام جهانی 2026

آلمان برنده دیدار سنتی برابر ایتالیا این بار در یک چهارم نهایی لیگ ملتهای اروپا

تبریک تولد لوتار ماتئوس، اسطوره آلمانی دنیای فوتبال توسط صفحه رسمی بوندسلیگا

گل تماشایی لازار سامارژیچ برای صربستان در بازی مقابل اتریش